Video

Wandel gezellig met ons mee. Kijk en luister naar onderstaande filmpjes.

Wandel gezellig mee met Joseline Pameijer door het Rotterdamse Kralingen
De vriendelijke goedlachse Joseline wilde graag een rondje maken langs de Rotterdamse Kralingse Plas, maar het werd vanwege de wind het verrassende Rotterdamse Kralingen. Tussen de geweldige historische panden ging het vooral over het bijzondere mooie vak van Joseline als uitvaartverzorger. En natuurlijk kwamen de heerlijke hobby’s als haken, wandelen, natuur, opknappen van oude meubels ruimschoots ter sprake. Tijdens de wandeling kwam ik er ook achter wat een bijzonder mooi mens Joseline is door haar betrokkenheid van de minder bedeelde medemens. En zal zij ooit haar droom gaan waarmaken?
Wandel mee en luister naar dit bijzondere gesprek met dit mooie mens tijdens deze gezellige wandeling.

Een gezellig wandeling met de bekende Schiedamse uitvaartverzorger Andries Frederik
Andries neemt mij mee langs een wel heel bijzondere route om Aan de Wandel Met te maken. Wij starten bij de zeer oude RK graafplaats beneden aan de Vlaardingerdijk in Schiedam en wandelen zo door naar huidige begraafplaats De Beukenhof Schiedam en maken daar een rondje. Tijdens dit gesprek komt van alles aan de orde. De liefde voor het vak als uitvaartverzorger en voor zijn cluppie Feyenoord, maar ook de Rotary komt aan de orde. Maar ook zijn betrokkenheid bij Excelsior ’20 is mooi, maar echt opvallend is zijn betrokkenheid voor de maatschappij. Kijk en wandel gezellig mee en geniet van het bijzondere gesprek met een mooi mens.

Met Marco Bek door 90 jaar Bek BV en nog veel meer
Tijdens deze wandeling door Schiedam komt er van alles aan de orde met deze bijzondere Schiedammer. Marco vormt samen met zijn broer de directie van Bek BV. Dit puur Schiedamse bestaat dit jaar 90 jaar en heeft in al die jaren zoals vrijwel alle familiebedrijven van alles moeten doormaken. Tijdens de wandeltocht komt dit uiteraard aan de orde, net als zijn passie voor CV De Rietzeilers. En wat dacht je van het sjouwen van de marktkramen en de Rib Power Boat van Ribspektakel. Kijk en wandel gezellig mee en geniet van de bijzondere verhalen van Marco Bek oftewel de Prins der Loodgieters

Met Ruben Kalkman door het centrum van Vlaardingen
Wat hebben Vlaardingen en Schiedam gemeen? Nou dat is Ruben Kalkman natuurlijk. Deze rasechte entertainer is geboren en getogen in Vlaardingen en timmert inmiddels met RJ-Entertainment in Schiedam flink aan de weg. Daarnaast speelt hij als één van Kornuiten & Co volle zalen feestelijk helemaal plat.

Deze keer is John Aan de Wandel Met Ruben door het centrum van Vlaardingen. Er komt van alles aan de orde met de lach en de lol als rode draad. En natuurlijk komt de impact van Corona ook nog aan de orde. Maar vooral is het genieten van de brok energie van Ruben. Dus veel kijk en luister plezier is een gegeven tijdens deze wandeling.

Wandel gezellig mee garantie voor een half uurtje lol is gegarandeerd!

Met Alwine door de historische binnenstad van Schiedam
Wat hebben bijen, honing, Schiedam, Bed Breakfast, Jenevermuseum en distillaten van Serious Bee Distillers gemeen? Nou dat is Alwine van Winsen natuurlijk. Wandel gezellig mee met Alwine en John en geniet van de verhalen Alwine. Tevens zal je er achter komen dat Alwine haar haar hart heeft verpacht aan de stad Schiedam en waarom. Kijk en luister mee en maak kennis met Alwine.

Met Ineke door de gezellige volksbuurt De Gorzen in Schiedam
Iedereen in Schiedam Zuid weet wel wie Ineke Elshof is. Zij woont in de Gorzen en werkt als Social Worker in deze gezellige volkswijk. Zij heeft al tal van projecten opgestart voor de wijk en is nog lang niet klaar. Wandel gezellig mee en geniet van deze gezellige dame die zeer begaan is met de bewoners van De Gorzen en luister naar de bijzondere projecten die mede dankzij haar mogelijk zijn gemaakt.

Met Robert over de Maasboulevard in Schiedam
John kent Robert Maagdenberg al vele jaren en samen hebben zij al heel wat beleefd. Dus je snapt wel dat Robert niet mag ontbreken om Aan de Wandel Met te gaan. Bekijk dit filmpje en geniet van de passie van Robert die hij heeft voor zijn kindje Shelter & Security Services.

Met Celine in de buurt van het Hoofdkantoor van PostNL
John is deze keer gaan wandelen met Celine Evers. Zij studeert Bio-Pharmaceutical Sciences (BSc) aan de Universiteit in Leiden en heeft een bijbaan in de Controlroom Groot Vervoer bij PostNL in Den Haag. John wilde graag weten hoe het leven van een student er nu uit ziet in deze ingewikkelde Corona tijd en ging daarom Aan de Wandel Met Celine. Wandel je weer mee?

Met Phons door de Broekpolder in Vlaardingen
Na het grote succes van de tryout met Sanne van Bezorgkoekies gaat John Aan de Wandel met de bekende Phons Ockerse. Samen wandelen zij in de mooie Broekpolder in Vlaardingen en hebben zijn het over van alles en nog wat. Wil jij weten hoe het nu is met de voormalige voorzitter van de Brandersfeesten, Centrummanager en voorzitter van Excelsior’20 Schiedam. Wandel gezellig mee en geniet van de verhalen en de omgeving.

Met Sanne over de Veluwe in de buurt van Kootwijk
John gaat voor de eerste keer Aan de Wandel en doet dat met Sanne die met haar Bezorgkoekies een enorm aantal mensen blij heeft kunnen maken. Wandel mee en maak kennis met Sanne